Tarinat

Kiinteistöhuollon ammattilaiseksi

Anssi Korpela on yksi Mantere Kiinteistöhuolto Ky:n kiinteistöhoitajista. Mantere Kiinteistöhuolto Ky on kiinteistöhuoltoalan palveluja tarjoava yritys Ylihärmässä. Yrityksen palvelutarjonta on ... Näytä »

Maatilayrittäjä kouluttautui oppisopimuskoulutuksella

Jari Erkkilä suoritti oppisopimuskoulutuksena yrittäjän ammattitutkinnon ja opinnot veivät niin mukanaan, että hän suoritti lisäksi yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Sopeva oppisopimuspalvelut ja ... Näytä »

Liiketalouden osaamisalan opinnot oppisopimuksella

Jenna on jo merkonomi, hän on suorittanut aikaisemmin liiketalouden perustutkinnon, asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelman. Nyt hän suorittaa työpaikallekin hyvin soveltuvia ... Näytä »

Ylpeitä laitoshuoltajia työn ohessa

Oma arvostus työtä kohtaan nousi ammattitaidon myötä, oli yksi palautteista, kun neljätoista ammatistaan ylpeää laitoshuoltajaa sai helmikuussa tai maaliskuussa päivätyn ... Näytä »

Lapuan Kankurit - sopivaa koulutusta vain oppisopimuksella

Lapuan Kankurit on pellava- ja villakutomo Lapualla. Kasvussa olevan perheyrityksen liikevaihdosta 60 % on vientiä. Lapuan Kankurit kouluttaa työntekijöitään sekä ... Näytä »

Hieroja opissa

Koulutettu Hieroja Pekka Huttulan yrittäjä on yrityksensä nimen mukaisesti koulutettu hieroja. Pekka Huttula suoritti yrittäjän oppisopimuskoulutuksena hierojan erikoisammattitutkinnon. Kipinä ... Näytä »

Artosta tuli kokki

Arto Kielisen oppisopimustarina alkoi siitä, että hän koki olevansa enemmän käytännön ihminen ja tiesi oppisopimuskoulutuksen painottuvan työpaikalla oppimiseen.  Niinpä hän ... Näytä »

Oppisopimuksella kaivurin hytistä hevi-osastolle

Lappajärveläissyntyistä, sittemmin seitsemän vuotta Vimpelissä asunutta Noora Mäenpäätä ei koulun penkin kuluttaminen kiinnostanut. Peruskoulun jälkeen kesken jäivät niin kymppiluokka kuin ... Näytä »

Sopeva
Oppisopimuspalvelut

Puh. 020 742 4140

Kauhavan toimipiste

Loppusuora 9, 62200 Kauhava

Alajärven toimipiste

Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi

Toimialueemme

 

Sopeva Oppisopimuspalvelut toimii alueellisena oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä kuuden kunnan alueella: Lapua, Kauhava, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli ja Alajärvi.